Skip to content Skip to navigation

17u15
Disruptival – The Conference
 Disruptival – The Conference

Disruptival – The Conference wordt dé apotheose van MNE 2018.

Exponential Academy, een initiatief van de POM West-Vlaanderen, Antwerp Management School en TUA West, organiseert een  conferentie in stijl dat u en uw team ‘disruption alert’ maakt.  Drie internationaal bekende sprekers uit de technologiesector steken de koppen bijeen op een exclusieve soirée met debat 
en receptie.

Dit is een arrangement ter waarde van 120 euro per persoon dat u gratis wordt aangeboden. De plaatsen zijn heel beperkt en de sprekers erg gegeerd.

17u15 Ontvangst
17u45 Verwelkoming
Piet Verhoeve, TUA West | strategisch adviseur
17u50

Innovatiedebat 2018
met oa

  • Bruno Van Den Bossche, CTO Televic
  • Maka De Lameillieure, head of research and development Antwerp Management School
  • Stefan Grosjean, founder & CEO Smappee
18u20

‘Think big, act global’
Interview met Peter Torreele, managing director, 3RT Labs | voormalig directeur, World Economic Forum
Peter deelt zijn visie op het ondernemerschap van de toekomst en de kunst om op een totaal nieuwe manier naar uw bedrijf te kijken en disruptie te omarmen.  Een ‘global mindset’ mag daarbij niet ontbreken.  Omarm de toekomst, wordt een disruptor en durf internationaal gaan!

Na zijn rijke ervaring in topjobs bij Danone, Roche en het directeurschap bij het World Economic Forum startte Peter zijn eigen bedrijfjes.  Ondertussen is hij managing director bij 3RT Labs.  Daar worden de nieuwste disruptieve technologieën ingezet voor de traditionele houtindustrie.  Jong hout om tropisch hardhout van te maken, en dat op een duurzame manier, het kan! Daarnaast valoriseert Peter zijn brede expertise in de begeleiding van start-ups in volle groei binnen het adviesbureau ‘Your Next Step’.

18u50

‘Go digital, stay human’
Christian Kromme, futurist | keynote speaker | auteur
Christian toont hoe Disruptie & Verandering omgezet kunnen worden in Kansen & Voordelen.  Hij vertelt hoe we als bedrijf kunnen anticiperen op disruptie door te surfen op de golven van verandering en ons niet te laten overvallen door die golven.  Een positief verhaal dat u helpt om zelf de volgende technologische golf te voorspellen en deze om te zetten in een competitief voordeel.  

Christian was zelf 15 jaar lang een tech-ondernemer tot hij het DNA achter disruptieve innovatie ontdekte en hoe dat gebruikt kan worden om de volgende grote golf van technologische disruptie te voorspellen.  Hij is auteur van de bestseller ‘Humanification - Go Digital, Stay Human’.  

19u25 Slotwoord
Jean de Bethune, voorzitter POM West Vlaanderen en Gedeputeerde voor Economie
19u30 Netwerkreceptie: we sluiten aan bij POM Late Shift@MNE

 

Moderator: Ianka Fleerackers,
chief storyteller, inspirational speaker & CEO Thought Leaders

Na een succesvolle carrière als actrice en mediapersoonlijkheid, is Ianka het ondernemerschap ingedoken.  Met haar Thought Leaders Academy traint, coacht en begeleidt Ianka en haar team CEO’s, leidinggevenden, ondernemers en academici in het ontwikkelen van thought leadership in tijden van snelle verandering en radicale innovatie.  Haar focus ligt op public speaking, storytelling en personal branding.