Skip to content Skip to navigation

Home

“Netwerken face to face met eindklanten, toeleveranciers, machinebouwers en OEM’s is in een digitaal tijdperk onbetaalbaar geworden “

Dat is immers wat MNE 2018 voor exposanten en bezoekers betekent. Invent Media, organisator van 5 techno-industriële events, zorgt ervoor dat tijdens MNE 2018 bijna 3000 bezoekers uit metaal- en kunststoffentransformatie, subcontractors, OEM’s en machinebouwers volop kunnen netwerken met 165 technologie- en componentenleveranciers.

MNE 2018 omvat een weloverwogen mix van kleine partnerstanden, netwerkrecepties en de Ideas Battle Arena met tal van inspirerende ondernemers. Dit jaar wordt voor de eerste maal ook de POM Late Shift georganiseerd.

MNE 2018 maakt netwerken face-to-face wel degelijk betaalbaar en bovendien gezellig en gericht. Op deze industriële netwerkbeurs primeert menselijk contact boven machinedemo’s. Een duidelijk gebriefte exposant en bezoeker weten precies waar het hier om gaat : “Kunnen wij op langere termijn en met een correcte partner een oplossing of nieuwe of betere samenwerking uit dit gesprek puren?”

 

MTMS Network Event : waar staat het voor ?

Materials Transformation & Machining
Machine Tools, Machineering & Subcontracting
Machine Technology, Materials & Subcontracting

 

U en de bezoekers vullen zelf het thema in. Technologie en industrie veranderen immers in een hels tempo, dus willen wij ook niet stilstaan.

6 relevante items vindt u echter altijd terug :

  • Machine Technology
  • Machine Tooling & Equipment
  • Machineering
  • Maintenance & Subcontracting
  • Additive Manufacturing & New Production Technology
  • Materials & Components

Bekijk hier even het filmpje van MNE 2016: