Skip to content Skip to navigation

Home

Innovate, Optimize, Digitize
‘Everything you wanted to know about Industrial Automation4.0 … but didn’t dare to ask’.

INE 2020 – Voor de 4emaal een letterlijk en figuurlijk gesmaakt VIP-networkevent omtrent innoveren, automatiseren, digitaliseren.

INE 2020 is de 4e editie van dit VIP-network event omtrent automatiseren, optimaliseren, innoveren en digitaliseren.  Tijdens dit high-end network event van slechts één namiddag en avond verwelkomen zo’n 135 technologiepartners meer dan 1500 strategische beslissingsnemers op een techno-innovation tour van formaat.  De honneurs worden waargenomen door het management van de technologiepartners zelf. Zij staan open voor verrijkende en oriënterende gesprekken met beslissingsnemers die voor een aantal doorslaggevende keuzes staan omtrent innoveren en automatiseren.  Het management van deze technologiebedrijven neemt dus de tijd om met het management van industriebedrijven te brainstormen over de uitdagingen, benchmarks, opportuniteiten en kosten die een innovatie- of automatiseringsproject met zich meebrengen. Dit alles gebeurt in een gezellige en ongedwongen loungesfeer, vergezeld van een hapje en een drankje.
Het Indumation Network Event kent een gestage groei:

  • 2014 : 74 partners en 787 deelnemende decisionmakers
  • 2016 : 85 partners en 1086 deelnemende decisionmakers
  • 2018 : 115 partners en 1256 deelnemende decisionmakers

 

Management to management – Face to face – Meet the Experts

De meer dan 1000 decisionmakers zijn C-levels, eigenaars, directieleden en middenkaders of afdelingshoofden uit alle takken van de industrie (discrete, process, machinebouw, maakindustrie, agro, voeding…) en grote infrastructuren (verkeer, maritieme-, transport- en logistieke terminals). De bezoekers worden persoonlijk uitgenodigd via een VIP-uitnodiging en na online registratie. Elke VIP is beslissingsnemer of minstens voorschrijver en kan vergezeld worden door een collega of partner. Alle faciliteiten (catering, parking, vestiaire, onthaal) zijn gratis.