Indumation Network Event
"A journey into industrial automation & innovation” in stijl.
Bent u bedrijfsleider, inkoper of verantwoordelijke voor de automatisering of optimalisatie van de bedrijfs- en productieprocessen ? Hebt u als verantwoordelijke extra inzichten nodig over hoe uw bedrijf, productie of infrastructuur in de toekomst efficiënter en competitiever kan worden ?
Diverse media en leveranciers overspoelen u met informatie en stellen u allemaal verschillende oplossingen voor. U en uw medewerkers hebben uiteenlopende standpunten over de toekomstige optimalisatie van uw processen en organisatie en het bijbehorende kostenplaatje. Hoe kunt u opnieuw door de bomen het bos zien?
INE 2016
Tijd dus om actie te ondernemen!
Op 18 februari organiseren 85 technologiepartners samen het netwerkevent INE 2016 in de Brabanthal Leuven.
Tussen 14 en 21 uur zullen directie- en managementsleden van de grootste technologiebedrijven er in een stijlvol decor van sfeerboxen de tijd nemen om beslissingsnemers (klanten en niet-klanten) wegwijs te maken in de nieuwste automatiserings- en innovatietrends. Maximum 1000 vooraf geregistreerde bezoekers zullen er nieuwe technologieën, dienstverleningen, componenten, partners en vooral oplossingen ontdekken voor een competitieve optimalisatie van de bedrijfs- en productieprocessen in al haar facetten.
Of het nu om motion control, robotica, specifieke industriële of business software, componenten (sensoren, controllers, sturingen, aandrijvingen …) of oplossingsgerichte partners gaat, u vindt het allemaal op INE 2016. Vergeet trouwens niet dat INE 2016 ook the place to be is voor Industry 4.0, IoT, smart machines & factories.
Indumation Network Event 2016 is een unieke belevenis, omdat u zonder commerciële druk bestaande en nieuwe technologiepartners ontmoet, die vanuit uw specifieke problematiek op zoek gaan naar oplossingen. Zij geven u inzichten mee, helpen u om u verder te oriënteren of uw behoeften beter in te schatten, of verwijzen u graag door naar andere partners die meer specifiek in uw domein gespecialiseerd zijn.
INE 2016
INE 2016 is een echte reis doorheen industriële automatisering en innovatie, en dat in stijl! U wordt in een heel uniek en gezellig kader ontvangen en geniet overal van een gastronomische catering, aangepast aan elk moment van de dag. U begrijpt dan ook dat het aantal bezoekers beperkt is en dat vooraf registreren noodzakelijk is. Dit kan enkel en alleen via een persoonlijke uitnodiging van de deelnemende partners.
Bent u op 18 februari onze VIP ?
Klik hier voor de lijst van de 80 deelnemende bedrijven en klik op het bedrijf van uw keuze om een VIP-uitnodiging aan te vragen. U ontvangt dan van de gekozen partner een code om u online vooraf te registreren.
Doe dit meteen en rij op 18 februari tevreden huiswaarts met een pak nieuwe ideeën!
Uitschrijven nieuwsbrief