Indumation Network Event
Indumation Network Event mist zijn doel niet
Indumation.be 2017 in de startblokken
Niet minder dan 1086 vips uit de Benelux bezochten INE 2016, ‘a journey into industrial automation and innovation’. In de Brabanthal Leuven heerste er tussen 14 en 21 uur een gezellige drukte in de 4 sfeervolle moodboxen. Daar waren immers 85 technologie- en oplossingspartners aanwezig, die beslissers uit industrie en overheden informeerden over de nieuwste innovaties en trends in industriële automatisering.
Inmiddels zijn de eerste statistische gegevens bekend. Zo blijkt dat 13% Franstalige bezoekers het event bezochten, tegenover 87% Nederlandstalige (België en Nederland). De Nederlandse bezoekers maakten 5% uit van het totale bezoekersaantal. Via de online registratie werd reeds gepeild naar de profielen en sectoren van de bezoekers. Uit de functiestatistieken blijkt dat maar liefst 19,6% eigenaar van het bedrijf is, 24,4% is CEO of managing director. Het profiel aankoop- of productiedirectie maakt bijna 15% uit. Verder kwamen bijna 12% verantwoordelijken voor maintenance en logistiek zich informeren.
De analyse van de verschillende sectoren toont aan dat volgende het belangrijkste aandeel vormen:
• machine- en apparatenbouw
• metaalbewerking
• chemie en petrochemie
• voeding en agro
• energie
• pharma
• kunststoffenproductie
• logistiek
• overheden, intercommunales, stedelijke instanties
35,6%
15%
11,1%
9,7%
9,1%
6%
4,6%
4,4%
4%
Tijdens de eerste editie anno 2014 werden 787 vips geregistreerd. De doelstelling voor deze editie was het aantal vips te beperken tot 1000. Ruim 70 bezoekers registreerden zich echter ter plaatse nog met een vip-kaart. De trend is dus gezet voor een volgende editie van INE 2018!
Een sfeerverslag van INE en haar bezoekers kan u bekijken op de facebookpagina van Belgian Industrial Exhibitions.
INE 2016
Nu wordt volop gewerkt aan de lancering van Indumation.be 2017, dat plaatsgrijpt van 8 tot 10 februari 2017, ruim twee maanden vroeger dus dan de vorige edities.
De federaties Agoria, Belgitrans en Fimop bedanken alvast alle bezoekers van het event en kijken tevreden terug op deze geslaagde editie.
Indumation 2017
Invent Media kondigt meteen ook een 5e technologie-event aan dat op 29 september van dit jaar zal georganiseerd worden in Kortrijk Xpo. ABISS 2016, of Advanced Business & Industrial Software Summit, is een eendaags event voor alle industriële software en gerelateerde oplossingen (engineering, logistiek, productie, SCM, maintenance, asset management, PLM, monitoring ……). Een eerste blik op het aanbod kan u vinden op www.networkevent.be/abiss.
Abiss 2016
LinkedIn Facebook Twitter Uitschrijven nieuwsbrief