Skip to content Skip to navigation

Waarom ABISS 2019?

5 goede redenen waarom uw potentiële  klanten ABISS 2019 ongetwijfeld zullen bezoeken… of waarom u exposant zou moeten zijn

  1. Digitaliseren en automatiseren is een continu proces van leren, oriënteren, toetsen, bijsturen en vervolmaken . Ideaal hiervoor is een beurs/congres waar technologieaanbieders met hun kennis, in combinatie met persoonlijke gesprekken, bijdragen tot het ondernemen van de juiste acties.
  2. Het digitaliseren van een ‘productiebedrijf’ behoort tot de meest complexe digitaliseringsopdrachten. Het aantal bedrijfsprocessen in een productieonderneming is immers veel groter dan in een retail- en dienstenmodel.  Tussen engineering en de effectieve levering/distributie van het product zitten talloze andere processen zoals planning, maintenance, prototyping, kwaliteitscontrole, factory lay-out, supply chain, HR, ordering…  ABISS 2019 is dan ook ‘the place to be’ voor zowel totale als partiële integratie van digitaliseringssoftware.
  3. Digitaliseringprojecten zijn complex, duur, tijdrovend en hebben een gigantische impact op het businessmodel. Bedrijven die de eerste stappen zetten, of reeds in een verder stadium zitten, hebben nood aan betrouwbare partners voor  technologie, begeleiding, implementatie, opleiding en ondersteuning. Reden te meer om face to face contacten te leggen met bedrijven die de bezoeker kunnen overtuigen dat ze deze expertise in huis hebben en bijgevolg het vertrouwen van de klant verdienen.
  4. Digitaliseren zit in de lift. Het aantal leveranciers van software, apps en diensten neemt exponentieel toe. Voor de betrokken teams uit het doelpubliek wordt het steeds moeilijker om de knoop door te hakken en de juiste keuzes te maken. Op ABISS 2019 krijgt de bezoeker een overzichtelijke stand van zaken gepresenteerd die hij op geen enkel ander  beursplatform kan vinden.
  5. Op ABISS 2019 wordt de bezoeker getrakteerd op demo’s van ettelijke bedrijven, waar hij op basis van de geselecteerde demo’s de juiste vragen, maatoplossingen en toepassingen kan beoordelen voor hij verdere gesprekken binnenshuis organiseert.