Skip to content Skip to navigation

WONDERWARE BENELUX

Standnummer:
23
Adres:
Bisschoppenhoflaan 255
2100 ANTWERPEN
Tel.:
[0032] 3 328 07 40
Categorie:
  • Big Data Analytics
  • Business Intelligence & Analytics
  • Cloud Services
  • Implementation / Integration Partners
  • IoT Services, Software, Application
  • MES (Manufacturing Execution System)
  • Supply Chain Management Software
  • Workflow Software

We leven in een verbonden, wereldwijde landschap dat zich voortdurend verder ontwikkelt. Hoewel het noodzakelijk is dat Wonderware Benelux systemen kan aansturen en uitvoeren, is dit niet langer voldoende. Om succesvol te blijven, hebben ze behoefte aan actuelere kennis, meer discipline en slimmere processen.

Als leverancier van ‘s werelds meest geprezen HMI (in gebruik bij ruim een derde van alle industriële faciliteiten over de hele wereld) geeft Wonderware haar klanten extra power door in korte tijd gestandaardiseerde en herbruikbare visualisatieapplicaties te creëren, die met één muisklik in de hele enterprise gedistribueerd kunnen worden, ook naar mobiele gebruikers.Wij anticiperen op uitdagingen rond connectiviteit, automatisering en optimalisatie op het snijpunt van IT, de fysieke wereld en de mens, zodat we passende oplossingen voor deze uitdagingen kunnen leveren. Door middel van technologie en samenwerking stelt Wonderware hun mensen in staat om waarde toe te voegen aan hun organisaties.

Industriële software voor de Connected World
Wonderware maakt industriële software voor de Connected World: open, schaalbare, gebruiksvriendelijke, beveiligde en veelzijdige software waarmee mensen hun processen kunnen verbinden, besturen, analyseren en optimaliseren.

De industriële software van Wonderware Benelux biedt oplossingen voor bedrijfsprocessen, prestatiebeheer, Manufacturing Intelligence, Business Process Management en samenwerking. Wonderware Benelux concentreert zich op de meest urgente operationele problemen van haar klanten en het leveren van robuuste, beveiligde en gebruiksvriendelijke softwareoplossingen die deze problemen oplossen. Wonderware is uitgegroeid tot de grootste naam in industriële software en de wereldwijde marktleider op het gebied van HMI, SCADA en industriële besturingssystemen.

Van de kleinste werkplaats tot grote multinationals en van plaatselijke nutsbedrijven tot de bekendste namen op energiegebied: de oplossingen van Wonderware bieden de industriële wereld ongekende mogelijkheden. Er zijn ruim 800.000 softwarelicenties van Wonderware in gebruik in meer dan 120.000 fabrieken en industriële installaties in 130 landen.

Dankzij het wereldwijde netwerk van distributeurs, systeemintegrators, trainingsmogelijkheden en support en met de steun van Aveva kunnen ze rustig zeggen dat niemand beter in staat en gemotiveerd is om uw succes te ondersteunen dan Wonderware Benelux.