Skip to content Skip to navigation

TRIVEST SOFTWARE GROUP BVBA

Standnummer:
35
Adres:
Baaikensstraat 21/2
9240 Zele
Tel.:
+32 52 57 88 44
Categorie:
 • APS (Advanced Planning & Scheduling)
 • ASP (Application Service Providers)
 • Big Data Analytics
 • Business Intelligence & Analytics
 • Digital Manufacturing, Engineering, Development Software: PDM, CAD, CAM, CAE
 • ERP (Enterprise Resource Planning)
 • Implementation / Integration Partners
 • PLM/PDM Product Life Cycle Management
 • Project Management Software
 • Warehouse Management Systems
 • Workflow Software

In de afgelopen decennia is de maakindustrie sterk geëvolueerd naar een kapitaalintensieve, procesgerichte industrietak met scherpe deadlines, krappe marges en hoge kwaliteitseisen. De meest effectieve reactie op deze situatie is uw bedrijf zo efficiënt mogelijk te organiseren en dit met één van de business software oplossingen van Trivest Software Group.

Trivest Software Group ontwikkelt, implementeert en integreert softwareproducten voor bedrijven binnen de maakindustrie. Ons productportfolio bestaat uit ERP-, APM-, CAD/CAM-software, BI en mobiele applicaties. Al 35 jaar verdeelt Trivest ERP, APM en CAD/CAM oplossingen voor meer dan 2800  productiebedrijven, goed voor 35.000 dagelijkse gebruikers.

Trivest Software Group richt zich op bedrijfssoftware voor de project- & klantordergestuurde industrie. Trivest Software Group heeft tot doel de expertise en cultuur van specialistische ERP-bedrijven te combineren met de juiste schaalgrootte voor internationale expansie en innovatieve R&D.

Onze bedrijfssoftware integreert alle commerciële, productie en financiële bedrijfsprocessen samen met het maken van offertes, planning, tijdsregistratie en management rapportering in één gestroomlijnde business software voor zowel metaal-, hout- en kunststofindustrie, on/offshore, maritiem, speciaal machinebouw, apparatenbouw en de bouwtoelevering.

Met de bedrijfssoftware van Trivest Software Group wordt er vol geautomatiseerd zonder de controle te verliezen. Onze business software is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en onmiddellijk inzetbaar. Op deze manier werken onze klanten sneller met meer controle, nauwkeurigheid en informatie dan ooit tevoren. Trivest Software Group zorgt voor betere resultaten en daar staan we met onze ISO 9001 organisatie borg voor. Onze Consultants installeren en trainen u en uw key- users zodat u zich nog meer kan focussen op wat belangrijk is, uw BUSINESS‼

Waarom onze klanten voor Trivest Software Group kiezen? Ons bedrijf heeft van begin af aan gekozen om strategische business software te ontwikkelen exclusief voor de maakindustrie. Ontwikkeld vanuit en voor uw sector. Trivest Software Group staat borg voor evolutie, innovativiteit en automatisering.

Wij implementeren stapsgewijs met een stevige cadans! Concreet beginnen wij steeds met het analyseren van de bestaande werkwijze en gaan daarna samen met u de parameters van uw bedrijf zo goed mogelijk vastleggen. Als die parameters in de software ingegeven zijn kan de opleiding beginnen. De leerstof wordt aangeboden bij u ter plaatse of in ons uitgerust opleidingslokaal. Na de opleiding volgt de projectbegeleiding waar we de geziene leerstof aftoetsen op uw praktijksituatie. Alle uitzonderingen die zich zouden voordoen in uw bedrijf, worden aangepakt en uitgewerkt zodat het business pakket programma op maat van uw bedrijf aanvoelt.

Onze gebruikers worden niet aan hun lot overgelaten: onze helpdesk reageert snel, met antwoorden die ook voor de minder frequente gebruiker duidelijk zijn. De helpdesk is dagelijks tijdens de kantooruren bereikbaar en kan - indien nodig - uw scherm vanuit onze kantoren overnemen. Dit heeft als voordeel dat soms moeilijker uit te leggen handelingen door onze helpdesk snel uitgevoerd kunnen worden, zonder dat hiervoor een verplaatsing nodig is.

Daarnaast beschikt Trivest Software Group over een technische helpdesk aan wie u uw zorgen inzake hardware, netwerken, operating systems e.d. kunt toevertrouwen. Ook wanneer u geconfronteerd werd met een stroompanne, een foutieve upgrade van uw operating system, een harddiskcrash e.d. zetten wij u terug op de rails.