Skip to content Skip to navigation

INDEFF BVBA

Standnummer:
22
Adres:
Esmoreitlaan 1 bus 5
2050 Antwerpen
Tel.:
[32] 478 670 238
website:
Categorie:
  • Business Intelligence & Analytics
  • Implementation / Integration Partners
  • Inventory Software
  • MES (Manufacturing Execution System)
  • Workflow Software

INDEFF is gespecialiseerd in procesautomatisering en software solutions voor productiebeheer en optimalisering van industriële productieprocessen. Real-time inzicht in de productieomgeving, het capteren van bruikbare zinvolle data voor analytics en een doorgedreven integratie met de businesstoepassingen zijn de bouwstenen voor de Smart Factory. Hoe aanpakken? Hoe verder? Met INDEFF IOT &  Smart Manufacturing bieden wij services en solutions voor een vlotte digitale transformatie.

De huidige evolutie van het Internet Of Things en IOT applicatie platformen maakt het vandaag mogelijk om sensoren, machines, processen en bestaande productie- en MES systemen beter op elkaar af te stemmen én door te koppelen met systemen buiten de fabrieksomgeving en externe partners in de supply chain.

Ontdek op ABISS onze gestandaardiseerde MES solutions en Smart Manufacturing applicaties voor production monitoring & analytics, connected supply chain, remote inventory management en real-time logistics.

INDEFF is specialist Wonderware, reeds 10 jaar zijn wij « Endorsed System Integrator » voor Wonderware ArchestrA en MES, met meer dan 200 projecten wereldwijd, en « Certified PTC – ThingWorx Integrator & Solutions Partner » voor Smart Connected Products, Smart Manufacturing & Connected Supply Chain.