Skip to content Skip to navigation

CATAEL bvba

Standnummer:
60
Adres:
Doornikserijksweg 149
8510 Bellgem
Tel.:
0486 33 86 71
website:
Categorie:
  • Application Visualisation, Sharepoints & Mobile Solutions
  • Implementation / Integration Partners
  • IoT Services, Software, Application
  • MES (Manufacturing Execution System)
  • Software Selection & Consulting

Catael ontwikkelt de software en levert ondersteuning bij het installeren en het in bedrijf nemen van al uw geautomatiseerde systemen. Hiervoor combineert Catael technische kennis met een flexibele aanpak.
Catael specialiseert zich in het programmeren van PLC’s van voornamelijk Phoenix Contact, Siemens, Beckhoff, … . Hiervoor beschikt CATAEL over een uitgebreid en ervaren team specialisten in PLC en PC software.
Naast het klassiek aansturen en besturen van allerlei installaties en machines focust CATAEL zich vooral op industriële communicatie.

CATAEL ontwikkelt industriële software in het bijzonder voor interfacing tussen klassieke besturingssystemen (PLC’s) en specifieke MES functionaliteiten (rapportering, datalogging, recepten, … ). De software is op maat gemaakt en voorkomt op deze manier complexe softwarepakketten en dure licenties.

CATAEL implementeert ROBOTS in allerlei diverse productielijnen. Hierbij verzorgt CATAEL alle  aanverwante diensten zoals advies en technische haalbaarheid, veiligheidsstudie, programmatie en communicatie, ontwerp van de meest compacte grijper en training.