Skip to content Skip to navigation

BINTZ TECHNICS

Standnummer:
39
Adres:
Brixtonlaan 23
1930 Zaventem
Tel.:
02 720 49 16
website:
Categorie:
  • Application Visualisation, Sharepoints & Mobile Solutions
  • Maintenance Software
  • Master Data Management

Bintz stelt u op het ABBIS event haar nieuwste softwareoplossingen Automation Platform.NeXT, Pluto Live Report en Kheiron Service Platform voor. Tevens wordt aandacht besteed aan industrial VPN routers, remote access & service, alarms en data logging.

Het leveren van producten met een bijzondere kwaliteit is van levensbelang voor Bintz Technics NV. Maar ook de klantvriendelijke service beschouwen wij als de hoogste prioriteit. Met al onze klanten bouwen wij graag een lange termijnsamenwerking uit gerugsteund door een complementair en flexibel team van gecertifieerde support, product en sales engineers.

Door een duurzame en nauwe samenwerking met onze buitenlandse en binnenlandse leveranciers, is Bintz Technics NV er in geslaagd om een uitgebreid klantenbestand uit te bouwen, gaande van machinefabrikanten, engineeringbedrijven en industriële integratoren, tot eindgebruikers en openbare instellingen.

De hoofdactiviteit van Bintz Technics bestaat er in kwalitatieve componenten en systemen voor industriële automatisering toe te leveren aan de Belgische en Luxemburgse industrie.