Skip to content Skip to navigation

Home

Abiss registration

2e editie ABISS verdubbelde in bezoekers – 3e upcoming editie verdubbelt nu ook in aanbod!

ABISS 2017, de Belgische netwerkbeurs en summit voor digital, connected & smart industry, groeide in 1 jaar tijd van 248 naar 479 deelnemende C-levels en business unit decision makers uit de industrie. Het succes van ABISS bewijst nog maar eens dat de Belgische industrie haar investeringen in apps, software & oplossingen voor het digitaliseren van haar relevante bedrijfsprocessen au sérieux neemt. Op 5 oktober 2017 kwamen heel wat directieleden, maar ook afdelingshoofden uit engineering, productie, planning, maintenance, assemblage, supply chain, sales, logistics, etc… op ABISS af om de 8 experten en 38 technologiepartners te ontmoeten. 98% van de bezoekers lieten optekenen dat ze op de volgende editie zeker opnieuw present zouden zijn.

De expert classes van competentie- en onderzoekscentra konden, net als de aanbieders van apps, software, IoT, Big Data, Artificial Intelligence, AR & VR for industry, Mobile en Cloud, op heel wat belangstelling rekenen.

Wat brengt 4 oktober 2018?

Op ABISS2018 vindt de bezoeker maar liefst 65 exposanten met software, apps, oplossingen en consultancy voor het digitaliseren, integreren, connecteren van alle kritische processen/afdelingen in een productieomgeving. Dit, in combinatie met 7 expert classes van neutrale industriële trendwatchers, experten en CTO’s van toekomstige fabrieken, maakt van ABISS2018 een niet te missen event voor directieleden, afdelingshoofden uit productie, engineering, planning, SCM, maintenance, assetmanagement, warehousing, logistiek, IT enz…
Op 4 oktober 2018 komen in Kortrijk Xpo een 700-tal Very Industrial Digital Innovators het neusje van de zalm inzake technologie voor Big Data, IoT, Artificial Intelligence, Analytics, Blockchain, Machine Learning, Augmented en Virtual Reality ontdekken. Zorg dat u erbij bent – de eerste 700 boekingen zijn gratis!
Proef de sfeer en bekijk het netwerkconcept met beknopte uitleg in onderstaande video van editie 2017.