Abiss 2016
ABISS 2016 Software Summit zoekt voor u
10 relevante topics over digitalisering van bedrijfsprocessen in productiebedrijven
Abiss 2016
ABISS 2016: 1-daags topevent voor het digitaliseren van bedrijfsprocessen in productiebedrijven
Tal van leveranciers, integratoren en consultants, gespecialiseerd in het digitaliseren van bedrijfsprocessen voor bedrijven in een productieomgeving, tekenen present op Advanced Business & Industrial Software Summit (29/09/2016). In totaal worden 55 partners verwacht met oplossingen voor de relevante processen binnen een productiebedrijf (engineering, supply chain, productie, planning, logistiek, verkoop, maintenance, HR, kwaliteit, asset management).
Abiss 2016
Welke thema’s en sprekers u op ABISS 2016 aan bod wil zien komen kan u nu zelf bepalen !

Ondertussen doet de organisatie van ABISS 2016 ook een oproep aan haar bezoekers. Het digitaliseren en/of automatiseren van bedrijfsprocessen is niet langer een hype, maar een realiteit. Op het event worden tijdens korte lezingen 10 belangrijke topics behandeld die voor bezoekers uit C-levels en Operations zeer relevant zijn. Volgende thema’s kunnen hierbij aan bod komen: apps, grafische ondersteuning, mobile, dataveiligheid, big data, Industry 4.0 of heel specifieke cases op maat van een bedrijf.

Om het aanbod lezingen perfect af te stemmen op de wens van de bezoeker vragen wij u om ons even feedback te geven via dit formulier. U vermeldt daarin gewoon waar u naar op zoek bent en waar u graag ook iets over zou vernemen tijdens de lezingen. U mag daarbij zelf ook specifieke bedrijfscases aanbrengen of sprekers voorstellen.

Vanaf 1 september zal u zich gratis online kunnen registreren als bezoeker en het volledige programma van de voordrachten te zien krijgen. Heel graag nodigen wij u dan persoonlijk uit om dit event gratis te bezoeken (beurs, lezingen, catering). Uiteraard bent u vrij om deze mail door te sturen naar collega’s binnen uw bedrijf die betrokken zijn bij de digitalisering van bedrijfsprocessen. Ook zij zijn natuurlijk van harte welkom!

LinkedIn Facebook Twitter Uitschrijven nieuwsbrief