Abiss 2016
The Software Challenge Hub for smarter business & industry
Officiële release Abiss
ABISS 2016, het eerste eendaagse event voor zakelijke en industriële softwaretoepassingen is uit de startblokken en heeft al meteen zijn eerste boekingen van deelnemende partners beet. Hiermee lanceert Invent Media, organisator van techno-industriële beurzen en netwerkevents, een vijfde concept, puur gericht op bezoekers en hun medewerkers uit de betreffende units.
Abiss 2016
Abiss 2016
Abiss 2016
Wat maakt ABISS 2016 zo innovatief en uniek?
Volgens Engineeringnet. be beslissen 8 op 10 CEO’s om binnen het jaar meer te gaan investeren in IT. Bovendien vindt 77 % van hen daarbij veiligheid, connectiviteit en mobiele toepassingen prioritair
Abiss 2016
Abiss 2016
Op ABISS 2016, dat plaatsvindt in XXL te Kortrijk Xpo op 29 september, vinden de bezoekers niet alleen de applicatiesoftware voor hun specifiek bedrijfsproces, maar ook de integratoren, consultants en bijhorende peripherals, plus oplossingen voor storage, connectiviteit, mobile, data-analyse etc.

Tijdens het event worden een 12-tal learning sessions georganiseerd in de Learn Hubs. Deelname aan de learning sessions en alle catering zijn gratis. Meer nieuws omtrent dit nieuwe event kan u vinden op www.networkevent.be/abiss. Voor specifieke vragen omtrent bezoeken of exposeren kan u terecht op info@networkevent.be. Online registratie bezoekers is mogelijk vanaf juli 2016.
Het ABISS–team.
LinkedIn Facebook Twitter Uitschrijven nieuwsbrief